Centraal wonen in Amersfoort

Bouw fase 2 en 3 van start

Het is geen officieel moment maar toch een mijlpaal. De bouw van fase 2 en 3 van de Stadskeerkring gaat van start. De palen voor de fundering worden gestort.

Op de bouwplaats rond de Stadskeerkring is zichtbaar hoe het werk vordert. Stratenmakers zijn druk met de afwerking in en rond het gebouw van fase 1, waar koopwoningen en huurappartementen in gevestigd zijn. Het opgetilde binnenplein krijgt vorm en in de appartementen worden de puntje op de i gezet.

Ondertussen zijn de bouwketen verplaatst naar de centrumzijde waar de komende periode het hardst wordt gewerkt. De betonnen palen voor de fundering van de gebouwen met stadswoningen en appartementen gaan de komende dagen de grond in.  De vorderingen worden de komenden maanden steeds duidelijker zichtbaar. De oplevering van fase 2 en 3 staat gepland voor eind 2019.